Ready to Roar
Results 1 to 2 of 2

Thread: Majesty 7 piezo bleeding into magnetic amp - Help?

  1. #1

    User Info Menu

    Majesty 7 piezo bleeding into magnetic amp - Help?

    So my setup is my stereo cable to a homemade splitter box (basically the same as Dubaldo as far as wiring goes). Then the mono side goes to pedals and eventually the amp, the piezo goes straight to my acoustic amp. For some reason, the piezo signal is still audible when I switch to magnetic. I can turn the magnetic volume control all the way down and still hear a vague acoustic signal coming through. I did all the usual stuff like checking connections and changing the battery. My dad fixes electronics for a living but he canít get it to act up on the scope so I was hoping some of you guys might have more insight into the circuitry. I also own a JP6 and using the exact same setup, it doesnít have the problem, because I thought it might be a problem with the splitter or cable. Iíve spoke to Music Man and short of fixing it myself, Iíd have to send it back to them for repair. As I can assume most of you can understand, shipping a guitar this expensive across the country makes me a little nervous, UPS and Fedex arenít known for being overly careful with packages, not to mention the hefty shipping charges associated with it. And no, itís not in warranty. Thanks for any help.

  2. #2

    User Info Menu

    I've had this problem but have not found a solution. I currently use a Lehle little dual that does not have this problem. You need a stereo y cable into the pedal
    JP6 Mystic Dream
    JP6 DD2
    JP6 BFR Walnut
    JP6 White Sparkle
    JP6 BFR Cherry Burst
    JPX6
    JP6 Olive Gold
    JP6 Blue Dawn
    JP13 Cardinal Red Sparkle
    JP6 Stealth White
    JP6 Gold Sparkle
    JP6 Starry Night
    JP6 Autumn Red
    Luke III Buttercream

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Ernie Ball Forums