EBMM Stingray bass blue
Results 1 to 8 of 8

Thread: majesty problem issue

  1. #1

    User Info Menu

    majesty problem issue

    i have facing a problem , i set a new 3 batteries but blue light indicator still on and no sound on guitar.what can i do??

  2. #2

    User Info Menu

    Contact your dealer. Or MM customer support.

  3. #3

    User Info Menu

    i have send them about my problm but o replay still

  4. #4
    WillyD's Avatar
    WillyD is offline Ernie Ball, Inc. Ernie Ball Customer Service

    User Info Menu

    Hi Shajid,

    Thanks for playing Music Man.

    Please e-mail me at:

    billy@ernieball.com

    We will help you find a solution.
    "he played like he was in jail- behind a few bars & couldn't find the key"

  5. #5

    User Info Menu

    WillyD to the rescue!



  6. #6

    User Info Menu

    Maybe the guitar is set to stereo so there´s no sound. Press (and hold) the piezo pot for 10 seconds and see the blue light flashing, if it flashes once, the guitar is set to mono. If it flashes twice is set to stereo.
    EBMM Majesty Polar Noir
    SBMM JP170d
    Yamaha RGZ 621
    Mesa MARK V
    lots o´pedals

  7. #7

    User Info Menu

    I stell have the same , problem! Whem i put the 3 baterries, but in mi case led dont flashe and theres not a sond out put.
    Please I need help. Im in Brasil What can i do?

  8. #8

    User Info Menu

    Did you email WillyD from EBMM Customer Service? He responded above! Here it is again:

    Quote Originally Posted by WillyD View Post
    Hi Shajid,

    Thanks for playing Music Man.

    Please e-mail me at:

    billy@ernieball.com

    We will help you find a solution.



Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Ernie Ball Forums