Ready to Roar
Results 1 to 5 of 5

Thread: Is it a malfunction?

  1. #1

    User Info Menu

    Is it a malfunction?

    I own Musicman Majesty MJ6 ARTISAN MARRONE.

    No sound from front pickup (Position 3) during use. It is in a state that does not come out during boost.

    The battery is used for about 30 hours.
    Always used boost with clean sound.

    The sound came out when the battery was reinserted the next day.

    Is the battery involved? Or is it a malfunction?

  2. #2

    User Info Menu

    Replace the batteries.

  3. #3

    User Info Menu

    It was the same even if I changed the battery.

    There is no sound.

    thank you for the message

  4. #4

    User Info Menu

    Contact customer support.

  5. #5
    Daniel's Avatar
    Daniel is offline Ernie Ball, Inc. Ernie Ball Customer Service

    User Info Menu

    Quote Originally Posted by muzikjpman View Post
    I own Musicman Majesty MJ6 ARTISAN MARRONE.

    No sound from front pickup (Position 3) during use. It is in a state that does not come out during boost.

    The battery is used for about 30 hours.
    Always used boost with clean sound.

    The sound came out when the battery was reinserted the next day.

    Is the battery involved? Or is it a malfunction?
    Hi there, it sounds like you may have a bad switch. Shoot us an email at customerexperience@ernieball.com and we'll help you out.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Ernie Ball Forums