New banner
Results 1 to 3 of 3

Thread: Fuchsia Sparkle Majesty Dead

  1. #1

    User Info Menu

    Fuchsia Sparkle Majesty Dead

    Hi guys, itís been a long time since my last post, but Iíve been extremely busy, with very little time to play, let alone surf the Internet.
    Since Iíve been playing once or twice a month for the last year or so, I decided to keep the batteries off my two Majesties and install them before I start to play, and remove them once Iím done playing.
    Now Iíve got an issue with my Fuchsia Sparkle Majesty. Last time I used it was two weeks ago, and everything worked without a single problem. I left the batteries on this time, and today when I plugged it in, the guitar was completely dead. Not a single sound. No lights showing up on the battery cover, nothing. I changed the batteries twice, used two different sets of fresh Duracells, still nothing. I opened up the control cavity to check if there were any loose wires, but couldnít detect any... The guitar was stored in itsí case for the past two weeks (as usual), with the cable unplugged. The case wasnít dropped, moved or even touched for that matter.
    What could be the cause for this? More importantly, how do I solve this issue? Is there a way to manually perform a ďresetĒ of the electronics? Maybe pressing/holding any of the push knobs in a particular sequence?
    Thanks a lot, as always!

  2. #2

    User Info Menu

    Ok first customer service to call is best, but short hint:
    1. unplug while not playing! disconnects the battery circuit
    2.Possible that the battery compartement cable came off, 4 little screws and you see the possible culprit. First remove battery. Sometimes that can happen.
    Hope that helps
    Mick
    EVH transblack 1995 slightly faded
    Silhouette transteal 1994 (updated with a compensated nut!)


    Mickīs Guitar Center
    Landshut/Germany
    www.facebook.com/MicksGuitarCenter
    "We offer extremly high quality & extremly low prices! - Pick one!"

  3. #3
    Daniel's Avatar
    Daniel is offline Ernie Ball, Inc. Ernie Ball Customer Service

    User Info Menu

    Quote Originally Posted by AgustinJP50 View Post
    Hi guys, it’s been a long time since my last post, but I’ve been extremely busy, with very little time to play, let alone surf the Internet.
    Since I’ve been playing once or twice a month for the last year or so, I decided to keep the batteries off my two Majesties and install them before I start to play, and remove them once I’m done playing.
    Now I’ve got an issue with my Fuchsia Sparkle Majesty. Last time I used it was two weeks ago, and everything worked without a single problem. I left the batteries on this time, and today when I plugged it in, the guitar was completely dead. Not a single sound. No lights showing up on the battery cover, nothing. I changed the batteries twice, used two different sets of fresh Duracells, still nothing. I opened up the control cavity to check if there were any loose wires, but couldn’t detect any... The guitar was stored in its’ case for the past two weeks (as usual), with the cable unplugged. The case wasn’t dropped, moved or even touched for that matter.
    What could be the cause for this? More importantly, how do I solve this issue? Is there a way to manually perform a “reset” of the electronics? Maybe pressing/holding any of the push knobs in a particular sequence?
    Thanks a lot, as always!
    Hi there, sorry to hear that you're having an issue with your Majesty guitar. Shoot me an email at customerexperience@ernieball.com and I'll help you out.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Ernie Ball Forums