New banner
Results 1 to 6 of 6

Thread: Majesty keeps restaring when using piezo

  1. #1

    User Info Menu

    Majesty keeps restaring when using piezo

    Hi,
    my majesty keeps rebooting when I use piezo or mag/piezo together.
    With magnetic the guitar is working fine.

    I'm using the guitar in stereo mode, with a stereo cable...

  2. #2

    User Info Menu

    What do you mean by "restarting"?

    JPXI Cardinal Red G57082
    JP12 Cherry Sugar G59225
    JP12 7 Cardinal Red F29322
    MAJESTY Glacial Frost M08083
    MAJESTY Ferrari Rosso M07113
    ARTISAN MAJESTY 7 Rosso M04775
    NOMAC MAJESTY Timeworn Matte Silver M06246
    MAJESTY Charred Silver Sparkle M08237
    MAJESTY Dargie 3 M08360
    MAJESTY Gremlin Green M0????

  3. #3

    User Info Menu

    Quote Originally Posted by marco3253 View Post
    Hi,
    my majesty keeps rebooting when I use piezo or mag/piezo together.
    With magnetic the guitar is working fine.

    I'm using the guitar in stereo mode, with a stereo cable...
    Have you checked the Battery ?
    2005-JP6 RED PEARL
    2012-JPXI BLACK ONYX
    2013-JPXII BALI BURST
    2014-MAJESTY ARCTIC DREAM
    2015-JP15 BLUEBERRY BURST (#57-300)
    2015-JPXII CHERRY SUGAR

  4. #4

    User Info Menu

    Quote Originally Posted by johnnyboogie View Post
    What do you mean by "restarting"?
    Restarting I mean that I hear the sound goes off, I see the light close to the battery turn red (as when I detach the cable) and blink two times blue (as when I attach the cable), then I hear the sound again...after a while this happens again...
    This is not happening when using magnetic pickup, could be the battery only for piezo?

  5. #5

    User Info Menu

    Quote Originally Posted by marco3253 View Post
    Restarting I mean that I hear the sound goes off, I see the light close to the battery turn red (as when I detach the cable) and blink two times blue (as when I attach the cable), then I hear the sound again...after a while this happens again...
    This is not happening when using magnetic pickup, could be the battery only for piezo?
    The battery in the Majesty is for both Magnetic and Piezo... Maybe a bad Cable ?
    2005-JP6 RED PEARL
    2012-JPXI BLACK ONYX
    2013-JPXII BALI BURST
    2014-MAJESTY ARCTIC DREAM
    2015-JP15 BLUEBERRY BURST (#57-300)
    2015-JPXII CHERRY SUGAR

  6. #6

    User Info Menu

    I would suggest that you describe your problem to the EBMM customer service. They will be able to help you.

    It may be a piezo-related problem since it happens only when you're using the piezo.

    JPXI Cardinal Red G57082
    JP12 Cherry Sugar G59225
    JP12 7 Cardinal Red F29322
    MAJESTY Glacial Frost M08083
    MAJESTY Ferrari Rosso M07113
    ARTISAN MAJESTY 7 Rosso M04775
    NOMAC MAJESTY Timeworn Matte Silver M06246
    MAJESTY Charred Silver Sparkle M08237
    MAJESTY Dargie 3 M08360
    MAJESTY Gremlin Green M0????

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Ernie Ball Forums